Terug naar resultaten
Sportcentrum totalVit

Sportcentrum totalVit

Sportcentrum totalVit uit Groesbeek helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Sportcentrum totalVit is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Sportcentrum totalVit Reviews

4.1
85 beoordelingen
Erg fijne fitness met inclusief coaching en wellness. Aardige staff en chille sfeer.
Med
2 november 2023 17:05
Combinatie van cardio, krachttraining en vervolgens zwemmen en sauna/stoombad is geweldig in een rustige, sfeervolle en schone sportcentrum
sevket hepark
21 oktober 2023 11:11
Het is een fijne sportschool met aardig en professioneel personeel.en na het sporten heerlijk ontspannen in de sauna, stoombad en zwembad🫠
Maurice Christ
8 augustus 2023 18:06
Geen fijne sportschool en wat een teleurstelling dat de sauna’s in de kleedruimtes zijn gesloten. Apparatuur is verouderd het is altijd een rommel en veel slijtage. De douches zijn niet schoon, op de douchekoppen zit veel schimmel en ook de apparatuur wordt matig tot slecht gereinigd. Zou fijn zijn als er mensen rondlopen die een oogje in het zeil houden maa... Meer weergeven »
Geen fijne sportschool en wat een teleurstelling dat de sauna’s in de kleedruimtes zijn gesloten. Apparatuur is verouderd het is altijd een rommel en veel slijtage. De douches zijn niet schoon, op de douchekoppen zit veel schimmel en ook de apparatuur wordt matig tot slecht gereinigd. Zou fijn zijn als er mensen rondlopen die een oogje in het zeil houden maar ook dat is volgens mij teveel gevraagd. Ontzettend jammer! Minder weergeven »
Dont Ask
21 juli 2023 05:05
Fijne sportschool maar een teleurstelling dat de sauna’s in de kleedruimtes wederom zijn gesloten. Puntje van aandacht, de douches zijn niet meer wat ze geweest zijn en wellicht gaan investeren in nieuwe apparatuur.
Dont Ask
17 juni 2023 11:11
Fijne sportschool met een goede en positieve sfeer. Iedereen is aardig en iedereen word als gelijken met respect behandeld. Ook het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ik ben hier terecht gekomen ivm long covid, goede fysio begeleiding gehad met positief resultaat! Echte toppers en voor iedereen aan te raden!
Rico Hendriks
22 mei 2023 14:02
Fijne sportschool, die open is op feestdagen. 365 dagen open!
Lisa Polman
12 mei 2023 07:07
Prima sportschool! Sport hier al jaren ondanks dat het bij andere sportscholen vaak goedkoper is. Welness erbij is ook dikke prima.
Martijn
26 april 2023 18:06
Prima sportschool met voldoende attributen. Fitnesshonk kan eventueel nog wat uitgebreider met wat alternatieve apparaten. Voor de rest is het een aangename sportschool.
Sohail Ziai
25 april 2023 07:07
Beweren op de site dat men in WARM badwater en in een WARME omgevingstemperatuur hydro fysiotherapie geven. Badwater en omgevingstemperatuur is beneden alle peil. Patiënten zijn gediend bij 32 badwater en omgevingstemperatuur gestoeld op het badwater, niet dat je als patiënt compleet verstijfd van de kou is niet bevorderlijk (therapeut geeft dit ook continu... Meer weergeven »
Beweren op de site dat men in WARM badwater en in een WARME omgevingstemperatuur hydro fysiotherapie geven. Badwater en omgevingstemperatuur is beneden alle peil. Patiënten zijn gediend bij 32 badwater en omgevingstemperatuur gestoeld op het badwater, niet dat je als patiënt compleet verstijfd van de kou is niet bevorderlijk (therapeut geeft dit ook continu door). Het is raar dat je van tevoren moet vragen hoe warm het is en daarop moet beslissen of je wel of niet gaat. Heb aan diverse andere patiënten gevraagd hoe zij het ervaren, de mening is dat je zolang je BEWEEGT het net te doen is. Hét is eind 2022 in totaal 2x goed geweest qua temperatuur, maar over algemeen wordt patiënt en waar hij/zij bij gedient zijn totaal niet waar gemaakt wordt t.o.v. wat men op de website beweerd. Jammer. Minder weergeven »
Marc Nicolasen
8 februari 2023 11:11
Last van Leeg-Loop.
Conkurentie bijgekomen, ietswat goedkoper, mrr zij hubbe er geen Zwembad bij.

Logisch gezien, onderhou mrr eens een zwembad derbij.

Hier weet je wat je hubt, ergus anders modde voorzichtig weze. Zitte nog geen gebruikkers- schade.
Mark Indenkleef (Geit1989.)
1 augustus 2022 10:10
fijne sportschool met all inclusief consept. sporten en welnes voor 1 prijs. ook groepslessen inbegrepen.
ook is er fysiotherapie aanwezig. dus lekker alles in een.
Tgm Leenders
29 juli 2022 15:03
Hele fijne lessen en vriendelijke, professionele trainers. Verder ziet het er super uit en is het sportcentrum van alle gemakken voorzien. Ook in corona-tijd denken ze mee met wat wél mogelijk is. Bedankt TotalVit!
Marjon Belgers
9 januari 2022 12:12
super slecht 10 jaar lid geweest om dat hij in de straat zit maar rijd nog liever 20 min naar nijmegen. dan nog maar 1 minuut daar te zijn. personeel kan niks weet van niks vaak alleen maar stagiares wie het niet boeit. als het maar zo goedkoop mogelijk kan. of het goed of slecht is boeit ze niet. buiten dat om doen ze never nooit iets voor hun leden.... Meer weergeven »
super slecht 10 jaar lid geweest om dat hij in de straat zit maar rijd nog liever 20 min naar nijmegen. dan nog maar 1 minuut daar te zijn. personeel kan niks weet van niks vaak alleen maar stagiares wie het niet boeit. als het maar zo goedkoop mogelijk kan. of het goed of slecht is boeit ze niet. buiten dat om doen ze never nooit iets voor hun leden. enige wat ze boeit is dat er geld wordt verdiend Minder weergeven »
Ricardo Kad
19 mei 2021 16:04
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op