Terug naar resultaten
Sporthal Gaslaan

Sporthal Gaslaan

Sporthal Gaslaan uit Den Haag biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Sporthal Gaslaan helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Sporthal Gaslaan Reviews

3.9
144 beoordelingen
Sporthal is netjes en opgeknapt. Alleen is er weinig parkeerplaats.
Iwan Brandon
29 januari 2024 19:07
Goed voor kinderen om activiteiten te doen
El Bu Yzan
30 juni 2023 13:01
ODA gym...geweldig!!! Zeer kundige trainer voor allerlij soorten van training
Peter Van Der Burg
15 maart 2023 13:01
Oude maar redelijke sporthal. Weinig ruimte voor veel publiek. In een wijk waar parkeren erg moeilijk is. Op de fiets komen of met tram 12. Het restaurant is geheel vernieuwd en dat ziet er mooi uit. Ook de fitnessruimte de moeite waard. Goede buurtfunctie
Ton van der Laaken
9 februari 2023 13:01
Goede vloer om lekker op te sporten. Nette kleedkamers, goede douches.
Rob Freeling
2 februari 2022 22:10
Waardeloze sporthal. Te laag voor volleybal. Kantine is 's avonds door de week gesloten en het ergste is dat je betaald parkeren moet. Lekker gastvrij voor de sportieve medemens. Not
Hugo Mostard
5 maart 2020 13:01
In principe fijne hal. Op sommige tijden werken er wat brutale mannetjes. Ook zijn er relatief vaak fietsen gestolen, zet die dus goed op slot met een kettingslot. Ook in de kleedkamers geen waardevolle spullen laten liggen, die worden ook snel gestolen. De zaal is voor de rest fijn en groot.
Olivier Oudsen
4 februari 2019 18:06
Sporthal gaslaan is een sport hal met veel ruimte met nog meer spullen voor te sporten. Deze plek is ideaal voor met een groep te gaan, bijvoorbeele met school of met een familie uitje. De rest van deze text heeft niet echt iets te maken met de sporthal, maar ik gebruik het om boven 200 letters te komen want dan krijg ik een belonging via Google Reviews, ik... Meer weergeven »
Sporthal gaslaan is een sport hal met veel ruimte met nog meer spullen voor te sporten. Deze plek is ideaal voor met een groep te gaan, bijvoorbeele met school of met een familie uitje. De rest van deze text heeft niet echt iets te maken met de sporthal, maar ik gebruik het om boven 200 letters te komen want dan krijg ik een belonging via Google Reviews, ik wacht daar namenlijk al heel lang op en ik heb ze bijna allemaal al gedaan, ik ben dus heel dicht bij mijn doel. Dank u wel voor het luisteren naar mijn verhaal. Minder weergeven »
Julius Janssen
1 februari 2019 06:06
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op