Terug naar resultaten
Sportief 90

Sportief 90

Sportief 90 uit Groningen biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Sportief 90 helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Sportief 90 Reviews

4.9
47 beoordelingen
Ik ben al jaren actief bij Sportief 90. Met veel plezier, ik kom er graag. Het is laagdrempelig, gezellig en je leert snel andere sporters kennen. Het enige wat je nodig hebt is een agenda. Inplannen dat sporten! En gewoon trouw komen, elke week weer! Meer is niet nodig. Geef jezelf een jaartje sporten cadeau en stroomlijn jezelf!
Ria Blanken
17 december 2022 16:04
Ik ben nooit erg sportief geweest en hou ook niet van sport, dacht ik, want bij Sportief90 heb ik plezier gevonden in beweging. Fijne sfeer en goed aanbod van groepslessen.
Nynke Hoogma
16 november 2022 21:09
Leuke sportschool, veel "oudere" sporters. Diverse groepslessen met goede begeleiding door Instructrices ( eurs ), dag-en nacht beschikbaar onder cameratoezicht. Voor mij het belangrijkst, de groeps-spinninglessen.
Bert
16 november 2022 16:04
Een ietwat kleinere club waar een geweldige sfeer hangt tijdens het sporten (met ruim voldoende keuze). Juist het kleine zorgt voor persoonlijke aandacht. Dat zorgt voor grote kwaliteit.
Jan Hoekstra
16 november 2022 06:06
Een professionele sportschool die door het team en de sporters voor jong en oud laagdrempelig is. Sporten in een groepsles of individueel onder begeleiding, wordt iets wat je niet meer wilt missen.
Peter Buijtenhuijs
15 november 2022 18:06
Als je genoeg hebt van de drukke massale grote ketens van sportscholen, dan is Sportief 90 iets voor jou. Je kunt daar alles doen wat in die onpersoonlijke scholen wordt gedaan, maar op en veel vriendelijkere manier. Ik kom hier al jaren en heb absoluut geen zin om van club te veranderen!
Rob De Groot
4 mei 2022 14:02
Ik zou sportief90 omschrijven als een leuke, kleine sportschool waar je je gezien en gehoord voelt. Het personeel is vriendelijk en helpt je graag. Ook de mensen die er sporten zijn open en behulpzaam. Het geeft mij een gevoel, dat iedereen er mag zijn, zoals iemand is. Een fijne sportschool waar je je op je gemak kan voelen. En dat op een mooie locatie net... Meer weergeven »
Ik zou sportief90 omschrijven als een leuke, kleine sportschool waar je je gezien en gehoord voelt. Het personeel is vriendelijk en helpt je graag. Ook de mensen die er sporten zijn open en behulpzaam. Het geeft mij een gevoel, dat iedereen er mag zijn, zoals iemand is.
Een fijne sportschool waar je je op je gemak kan voelen. En dat op een mooie locatie net naast de westerhaven. Minder weergeven »
Annie Van wijk
17 maart 2022 10:10
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op