Terug naar resultaten
Ten The Lifestyle Company Meerssen

Ten The Lifestyle Company Meerssen

Ten The Lifestyle Company Meerssen uit Meerssen helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Ten The Lifestyle Company Meerssen is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Ten The Lifestyle Company Meerssen Reviews

4.4
80 beoordelingen
Luxe fitness met nieuwe padelbanen
Susan Eggen SET&MATCH
21 augustus 2023 20:08
Als n bouwvakker z, n loon ieder jaar zoveel geïndexeerd wordt, als de prijzen van Ten ,
wordt ie STEENRIJK!!!!!!
Jean Neven
30 november 2022 15:03
Sinds kort lid bij deze geweldige sport-school in Meersen. Heel vriendelijk ontvangen, deskundig personeel, hele mooie grote ruimtes, erg schoon allemaal. Hele relaxte sfeer! Kortom ik kan het iedereen aan bevelen! Bewegen, sporten doe je bij TEN !!
Groetjes Tom
Tom Hamaekers
17 november 2022 15:03
1,5 jaar heel tevreden tot aan de verbouwing. Zowel apparatuur als lessen volledig ander concept zonder klanten of personeel hierin mee te nemen. Ik heb nu een abonnement voor iets heel anders dan ooit voor getekend. In gesprek met medewerker wordt iets toegezegd dat helemaal niet blijkt te kunnen. Via benvitaal blijk ik alleen het duurste all-in abonnement... Meer weergeven »
1,5 jaar heel tevreden tot aan de verbouwing. Zowel apparatuur als lessen volledig ander concept zonder klanten of personeel hierin mee te nemen. Ik heb nu een abonnement voor iets heel anders dan ooit voor getekend. In gesprek met medewerker wordt iets toegezegd dat helemaal niet blijkt te kunnen. Via benvitaal blijk ik alleen het duurste all-in abonnement te kunnen nemen en niet het voorgestelde groepslessen abonnement. Dan noem ik nog niet de meer dan 35% stijging van de prijs voor hetzelfde in 2 jaar tijd. Blij dat ik snel kan overstappen naar een sportschool met een klantvriendelijkere bedrijfsvoering. Minder weergeven »
Ellen Zwackhalen
13 november 2021 05:05
Nogal een aparte sportschool. Meermaals duidelijk gevraagd om contact op te nemen... het blijft stil of je bericht wordt zelf weggehaald. Bij deze geef ik aan dat ik komende Vrijdag 12 november 2021 een afspraak heb bij Ten, Graag met iemand van de directie. Waarom moet iedereen het abbonnement doorbetalen tijdens de corona-crisis ? Jullie hebben n... Meer weergeven »
Nogal een aparte sportschool. Meermaals duidelijk gevraagd om contact op te nemen... het blijft stil of je bericht wordt zelf weggehaald. Bij deze geef ik aan dat ik komende Vrijdag 12 november 2021 een afspraak heb bij Ten, Graag met iemand van de directie. Waarom moet iedereen het abbonnement doorbetalen tijdens de corona-crisis ? Jullie hebben na de crisis het volledige concept van de sportschool aangepast. Hiervan is niemand gehoord en zijn er veel klachten binnengebracht. Minder weergeven »
MrRonaldkelleners
9 november 2021 12:12
Bij ten zijn ze ontzettend opdringerig bij het stoppen van lidmaatschap krijgt ik netjes een bevestiging. Maar uiteindelijk blijft men mij bellen om mij toch zever te krijgen. Ook blijven ze gewoon het lidmaatschap bedrag afschrijven. Dit komt voor mij heel onprofessioneel over. Ik heb eigenlijk nog nooit zo'n opdringerig bedrijf mee gemaakt.
Fabio Doff-Sotta
21 oktober 2021 05:05
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op