Terug naar resultaten
Vitaal050

Vitaal050

Vitaal050 uit Groningen biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Vitaal050 helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Vitaal050 Reviews

4.9
7 beoordelingen
Saskia heeft mij enorm geholpen met haar kennis en haar positiviteit. Ik voel mij veel energieker nu ik mijn leefstijl heb aangepast.
Saskia Blaauw
5 februari 2024 20:08
Saskia is betrokken en heeft een goed luisterend oor. Hierdoor sluit ze goed aan bij je behoefte.
Natasja Viel
19 juli 2023 04:04
Ik ben bij Saskia gekomen omdat ik me vitaler wilde voelen. Op een professionele en liefdevolle manier heeft ze onderzocht wat de oorzaak van mijn energielek zou kunnen zijn. Nu na 3 maanden heb ik mijn voeding wat aangepast, beweeg ik meer, werk ik minder en heb ik minder stress. Kortom, ik heb meer energie. Bedankt hiervoor!
Johanna Hemstra
Johanna Hemstra
12 december 2022 14:02
Saskia heeft mij heel veel geleerd,door de training heb ik nu meer zelfvertrouwen en weet ik sterker in mijn schoenen te staan.
Ze heeft me veel tips gegeven over mijn voedingspatroon en heb die tips meteen toegepast. Ben in een half jaar tijd bijna 5 kilo afgevallen dus zeker de moeite waard geweest.
Saskia Bedankt!
Betsy Schipper
15 februari 2022 10:10
Saskia heeft mij veel inzicht gegeven in mijn voedingspatroon en mijn voedingsbehoefte. Door Saskia heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn voeding en kan ik betere en verantwoorde keuzes maken. Door de adviezen van Saskia heb ik meer energie gedurende dag en weet ik beter een balans te houden in mijn eetbehoeften en energie. Luisteren, reflecteren en door... Meer weergeven »
Saskia heeft mij veel inzicht gegeven in mijn voedingspatroon en mijn voedingsbehoefte. Door Saskia heb ik veel meer inzicht gekregen in mijn voeding en kan ik betere en verantwoorde keuzes maken. Door de adviezen van Saskia heb ik meer energie gedurende dag en weet ik beter een balans te houden in mijn eetbehoeften en energie.
Luisteren, reflecteren en doorvragen zijn sterke eigenschappen van Saskia. Kortom ik kan Saskia van harte aanbevelen. Minder weergeven »
Folko Kingma
7 december 2021 21:09
Ik ben bij Vitaal050 langs geweest voor een vitaliteitscheck. Dit is mij goed bevallen, je hebt gelijk inzicht in jouw lichamelijke conditie en dit wordt dan uitgebreid besproken met de consulente. Gelijk een aantal handvaten meegekregen voor wat ikzelf wil verbeteren. Verder een heel fijn gesprek gehad ook over mijn stresslevel en ook daar wordt gelijk aand... Meer weergeven »
Ik ben bij Vitaal050 langs geweest voor een vitaliteitscheck. Dit is mij goed bevallen, je hebt gelijk inzicht in jouw lichamelijke conditie en dit wordt dan uitgebreid besproken met de consulente. Gelijk een aantal handvaten meegekregen voor wat ikzelf wil verbeteren. Verder een heel fijn gesprek gehad ook over mijn stresslevel en ook daar wordt gelijk aandacht aan besteed en ik heb daarvoor ademhalingsoefeningen voor meegekregen. Al met al super tevreden en heb het gesprek als zeer prettig ervaren. Gelijk weer een afspraak gemaakt voor de doelen die ik wil halen. Minder weergeven »
Diana C
29 september 2021 09:09
Ik ben blij dat ik hulp heb gehad van Saskia. Ik ben altijd wel positief maar ik ben anders gaan denken, ipv denken ik denk dat het lukt ! Denken het gaat lukken ! Ook heb ik meer geleerd over voeding. En ben ik dingen gaan doen waar ik eerst niet over nadacht. Altijd fijn als je hier hulp bij kan krijgen. Saskia is een lieve vrouw en doet haar werk echt hee... Meer weergeven »
Ik ben blij dat ik hulp heb gehad van Saskia.
Ik ben altijd wel positief maar ik ben anders gaan denken, ipv denken ik denk dat het lukt ! Denken het gaat lukken !
Ook heb ik meer geleerd over voeding.
En ben ik dingen gaan doen waar ik eerst niet over nadacht.
Altijd fijn als je hier hulp bij kan krijgen.
Saskia is een lieve vrouw en doet haar werk echt heel goed en neemt alles persoonlijk met je door dit vond ik erg fijn !
Mensen die ergens moeite mee hebben zou ik het zeker aan raden. Minder weergeven »
Romy Verbree
20 januari 2021 11:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op