Terug naar resultaten
Vitale Waarden

Vitale Waarden

Vitale Waarden uit Ravenstein biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Vitale Waarden helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

GLI-programma CooL
Voeding en beweging

Vitale Waarden Reviews

5
5 beoordelingen
Wat ben ik blij dat ik Eleonoor gevonden heb! Zij heeft mij weer geleerd een goede relatie met voeding te hebben. Zelf weer de controle terug, je hebt altijd een keuze.
Eleonoor weet je steeds de juiste kant op te sturen zodat je er zelf mee aan de slag kunt gaan. Echt een aanrader, ik ben fan !
Saskia Manders
25 oktober 2022 18:06
Goede begeleiding, zorgt dat je zelf gaat nadenken.
Gea Vermeer-Visscher
19 oktober 2022 19:07
Ik voel me erg op m'n gemak bij Eleonoor. Ze is eerlijk en is heel prettig in de omgang. Ze staat open voor feedback en doet hier zichtbaar iets mee. Ze neemt de tijd voor je.
Paula Ottens
6 mei 2022 18:06
Fien Boddaert
28 december 2021 16:04
Vitale waarden een aanrader als je je leefstijl op een ongedwongen wijze wil veranderen. Heb altijd veel betrokkenheid gevoeld van uit eleonor ook buiten de meetings om. Ik heb zelf helaas door een onrustige fase in mijn leven er te weinig uit kunnen halen en daar steeds begrip vanuit vitale waarden voor ontvangen. Toch heb ik tijdens de paar sessies waar ik... Meer weergeven »
Vitale waarden een aanrader als je je leefstijl op een ongedwongen wijze wil veranderen. Heb altijd veel betrokkenheid gevoeld van uit eleonor ook buiten de meetings om. Ik heb zelf helaas door een onrustige fase in mijn leven er te weinig uit kunnen halen en daar steeds begrip vanuit vitale waarden voor ontvangen. Toch heb ik tijdens de paar sessies waar ik maar aanwezig kon zijn het nodige opgestoken en altijd veel betrokkenheid en begrip ervaren. Heb er helaas door de omstandigheden niet uit kunnen halen wat ik wilde maar vind het toch voor iedereen een aanrader en zeker leerzaam. Eleonor kan ook veel vanuit eigen ervaringen overbrengen. Iemand met zelf veel levenservaring en een brede kennis. Hoop als ik zelf in een rustiger Vaarwater zit deze cursus alsnog een keer ten volle kan beleven.
Voor iemand die zijn leefstijl ongedwongen wil veranderen is vitale waarden een aanrader en eleonor een fijne betrokken coach, zelfs buiten de sessies om! Minder weergeven »
Frans Markese
19 november 2021 19:07
Als ik een oppepper nodig heb ga ik naar Eleonoor omdat ze me altijd weer op het 'rechte' pad weet te zetten. Met haar hulp krijg ik weer inzicht en vertrouwen in mezelf. Eleonoor heeft een hele prettige persoonlijkheid en is voor mij de beste specialist op het gebied van vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling. Bedankt topper!!
Maroesja Kroot (Knijpertjes)
17 juni 2021 11:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op