Terug naar resultaten
Vitalie Leefstijlcoaching

Vitalie Leefstijlcoaching

Vitalie Leefstijlcoaching uit Prinsenbeek biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Vitalie Leefstijlcoaching helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Vitalie Leefstijlcoaching Reviews

5
8 beoordelingen
Vijf sterren voor Nathalie. Ik heb recent het cool programma onder begeleiding van Nathalie afgerond. In de groepsbijeenkomsten wist Nathalie kundig een veilige omgeving te creëren waarin veel informatie werd uitgewisseld. In de persoonlijke gesprekken was ze een geduldig luisteraar met relevante adviezen. Top dus.
Wim Stoffers
16 mei 2023 19:07
Nathalie van Vitalie Leefstijlcoaching werkt op basis van persoonlijke benadering, luisterend oor, concrete tips, vakkundige adviezen, professionele begeleiding. Mooi vind ik de warme betrokkenheid van Nathalie en haar heerlijke positieve uitstraling. Aanrader!
Janet Klein
3 januari 2023 12:12
Net klaar met het CooL-traject onder begeleiding van Nathalie, en wat heb ik veel geleerd! Met kleine stapjes hele grote stappen gezet, veel geleerd en begeleid op een altijd vriendelijke, deskundige en respectvolle manier. Wat een goed programma en wat een topcoach!
Monique Rogers
3 september 2021 07:07
Bedank Nathalie voor de goede begeleiding, je heb mij de handvaten gegeven die ik nodig had, nogmaals dank 🙏🏻 veel succes in de toekomst.❤️👍💐
Cor van zetten
14 april 2021 11:11
Nathalie is zo'n lieve en enthousiaste meid met veel liefde voor haar vak!
Dankjewel voor alles wat ik van je geleerd heb Nathalie en wat leuk dat je nu je eigen praktijk aan huis hebt :)
Manon Vorstenbosch
10 april 2021 16:04
Een echte aanrader! Door goed advies en betrokkenheid van Nathalie is het mij gelukt om op een gezonde manier 18 kg. af te vallen en ook een beter inzicht te krijgen in mijn eetpatroon. Hierdoor een blijvend resultaat!
Emmy Veeken
13 maart 2019 09:09
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op