Terug naar resultaten
Vitality Beauty- en Healthy Lifestyle

Vitality Beauty- en Healthy Lifestyle

Vitality Beauty- en Healthy Lifestyle uit Roosendaal helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Vitality Beauty- en Healthy Lifestyle is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Vitality Beauty- en Healthy Lifestyle Reviews

4.5
17 beoordelingen
Zeer slecht geen aanrader duur en niet wat het is de huidbehandeling niet te bereiken met de telefoon
Baris K
13 januari 2024 10:10
Ik was er voor een pedicure behandeling en dat was goed gedaan
Caroline van Nassau
17 december 2023 21:09
Geweldige plek! Altijd goede resultaten!
Caitlin Venmans
4 september 2023 11:11
Zeer slecht .ze hebben mijn wenkbrouwen verpest dus jullie zijn op de hoogte.niet daar laten gr
Montalto Franka
30 augustus 2022 09:09
Ik als vent heb ook een mening over deze salon. Ik heb al jaren huidproblemen. Vroeger veel pukkels en veel acne. De acne heb ik nu nog steeds en m'n huid blijft erg gevoelig. Mijn vriendin heeft ook ivm haar huid verschillende behandelingen gehad en wist me te overtuigen dit ook eens te proberen. Microdermabrasie. Ik dacht waarom niet. Nou heren (en dames),... Meer weergeven »
Ik als vent heb ook een mening over deze salon. Ik heb al jaren huidproblemen. Vroeger veel pukkels en veel acne. De acne heb ik nu nog steeds en m'n huid blijft erg gevoelig. Mijn vriendin heeft ook ivm haar huid verschillende behandelingen gehad en wist me te overtuigen dit ook eens te proberen. Microdermabrasie. Ik dacht waarom niet. Nou heren (en dames), ik kan jullie dit absoluut aanraden. Na vele bezoeken aan dermatologie, veel geprobeerd te hebben is dit het eerste dat echt vooruitgang boekt. Ik zie na nu een aantal behandelingen gehad te hebben echt verschil. M'n huid is veel rustiger. En zelfs littekens worden wat minder.

Service hier is ook top. Erg vriendelijk. En hun producten zijn ook de beste die ik in al die jaren gebruikt heb. Mannen gooi je trots aan de kant en ga lekker genieten bij deze toppers. Minder weergeven »
Chris De Puyt
9 mei 2021 11:11
Super service! Via social deal de microdermabrasie behandeling gekocht en zodoende hier terecht gekomen. We zijn supergoed geadviseerd, zonder verplichting. Wij als stelletje hebben zonder probleem iedere behandeling als duo behandeling gehad, waardoor we heerlijk tegelijk geholpen zijn. Ik voel me behandeld als een koningin en het resultaat begin je nu al t... Meer weergeven »
Super service! Via social deal de microdermabrasie behandeling gekocht en zodoende hier terecht gekomen. We zijn supergoed geadviseerd, zonder verplichting. Wij als stelletje hebben zonder probleem iedere behandeling als duo behandeling gehad, waardoor we heerlijk tegelijk geholpen zijn. Ik voel me behandeld als een koningin en het resultaat begin je nu al te zien (ik ben nu bezig met de geneo behandeling). De verzorgingsproducten zijn van een gemiddelde prijs, dus prima te betalen. Wij raden deze schoonheidssalon zeker aan! Minder weergeven »
Kim Van Overveld
12 december 2020 12:12
Ik heb hier een massage en cupping gehad, er zaten flink wat knopen in mijn nek en rug en de dame heeft dit heel goed behandeld! Aanrader!
Dennis De Wit
28 oktober 2020 12:12
Net geweest voor een facial. Mooie zaak, gastvrij ontvangen en prettig personeel.
Omdat dit voor mij de 1e keer was, heeft Leonie duidelijk uitgelegd wat ze ging doen en waarom. Ook een onverwachtse extra behandeling was (nu) geen probleem. Heel ontspannen en lekkere behandeling. Voel me super. Kom zeker een keer terug!
Colinda Van Amelsfort
1 november 2018 11:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op