Terug naar resultaten
We Fitness Groningen

We Fitness Groningen

We Fitness Groningen uit Groningen helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. We Fitness Groningen is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

GLI-programma X-Fittt GLI
Voeding en beweging

We Fitness Groningen Reviews

4.3
70 beoordelingen
Het valt op dat er de laatste tijd meerdere fittnis toestellen stuk zijn
Deze worden niet echt snel gerepareerd
Toch best wel jammer.
Verder is het een leuke sportschool
Jan Smit
14 januari 2024 15:03
Fijne sportschool, de groepslessen zijn leuk en het personeel is super aardig! Van mijn rekening was te veel afgeschreven vanwege de overgang naar bedrijfsfitness, maar dit hebben ze snel opgepakt en weer teruggestort.
L M
5 oktober 2023 08:08
Rustige gym met vriendelijk en behulpzaam personeel. Misschien niet de allergrootste gym maar toch een ruim assortiment aan toestellen.
frank bonts
7 september 2023 18:06
Ik vind het een fijne sportschool. Niet al te druk en een fijne sfeer. Wat me echter steeds meer begint te irriteren is de gebrekkige fitnessapparatuur. Het zijn oude apparaten, op zich prima, maar steeds meer gaan er stuk. Het duurt elke keer maanden voordat het gerepareerd is en dan is het volgende apparaat weer kapot. Ik ben anderhalf jaar lid en al die t... Meer weergeven »
Ik vind het een fijne sportschool. Niet al te druk en een fijne sfeer. Wat me echter steeds meer begint te irriteren is de gebrekkige fitnessapparatuur. Het zijn oude apparaten, op zich prima, maar steeds meer gaan er stuk. Het duurt elke keer maanden voordat het gerepareerd is en dan is het volgende apparaat weer kapot. Ik ben anderhalf jaar lid en al die tijd staat er een loopband met een bordje defect. Laat het repareren of haal het weg. Kortom, misschien wordt het tijd om eens wat te investeren in de apparaten of een fatsoenlijk onderhoudscontract. Minder weergeven »
Linda Stijl
10 augustus 2023 10:10
Fijne sportschool, goede sfeer en voldoende ruimte en apparaten om te trainen. Ook de groepsactiviteiten zijn gratis te bezoeken als je een abonnement hebt. Personeel is vriendelijk en staan altijd klaar om je te ondersteunen. Een iets minder puntje is dat de trap naar boven, vaak erg vies is. Ook de hal van het restaurant waar je doorheen moet ruikt niet fr... Meer weergeven »
Fijne sportschool, goede sfeer en voldoende ruimte en apparaten om te trainen. Ook de groepsactiviteiten zijn gratis te bezoeken als je een abonnement hebt. Personeel is vriendelijk en staan altijd klaar om je te ondersteunen. Een iets minder puntje is dat de trap naar boven, vaak erg vies is. Ook de hal van het restaurant waar je doorheen moet ruikt niet fris en dan nog de rokende mensen. Het zou fijn zijn als daar wat aan gedaan wordt. Minder weergeven »
Adje Romme
23 april 2023 11:11
Ik train hier al jaren. Wat ik vooral zo fijn vind, is de hartelijkheid en de persoonlijke aandacht die er voor iedereen is. Heerlijk ook om tijdens de les grapjes te kunnen maken en soms heel hard te lachen! Dat maakt het sporten extra leuk!
Hanna van Ebbenhorst Tengbergen
21 februari 2023 12:12
Zonder meer de tofste sportschool aan de Reitdiephaven 😉 zonder gekheid; altijd fijne sfeer, groepslessen, cardio, fitness. Alles aanwezig! En vriendelijke en behulpzame medewerkers. Echt een aanrader dus
Mark Kwant
19 februari 2023 09:09
Zeer goede sportschool! Ze hebben alle
Apparatuur die nodig is en is vergeleken andere sportscholen veel rustiger, echt een aanrader.
Chiel
19 februari 2023 09:09
Prima sportschool met veel spinning aanbod. Helaas zijn bijna alle spinning lessen om 19 uur, waardoor ze voor werkende burgers bijna onhaalbaar zijn. En de douches zijn dramatisch maar dat waren ze 8 jaar geleden ook al, dan weer ijskoud, dan weer brand je er onderweg...
Jan Woudstra
23 september 2022 15:03
De allerleukste sportschool vh Noorden. Ik sport hier al bijna 10 jaar en dit doe ik met veel plezier. Het personeel is kundig, enthousiast en persoonlijk. Heel fijn. Het enige nadeel is dat ze teveel leuke activiteiten aanbieden dat het soms lastig kiezen is🤪. Naast dit allemaal hebben ze bovendien heerlijke smoothies. Die smaken vooral lekker na een pitti... Meer weergeven »
De allerleukste sportschool vh Noorden. Ik sport hier al bijna 10 jaar en dit doe ik met veel plezier. Het personeel is kundig, enthousiast en persoonlijk. Heel fijn. Het enige nadeel is dat ze teveel leuke activiteiten aanbieden dat het soms lastig kiezen is🤪.
Naast dit allemaal hebben ze bovendien heerlijke smoothies. Die smaken vooral lekker na een pittig lesje spinning! Minder weergeven »
Karin Bos
22 september 2022 12:12
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op