Terug naar resultaten
Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage

Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage

Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage uit Rotterdam helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Westermeijer Sporttherapie & Sportmassage Reviews

4.8
17 beoordelingen
Sinds 2000 is deze praktijk gevestigd en ik mocht een van haar eerste klanten zijn. Claudia is voor mij van grote betekenis geweest bij het verhelpen van rugpijn, als gevolg van scheefstand wervelkolom. Haar behandeling en adviezen hebben er voor gezorgd dat deze klachten zich nadien niet meer hebben voorgedaan. Ik kan haar zodoende van harte aanbevelen!
Daan Devilee
23 mei 2023 10:10
Ik kan Claudia Döring van Massage Rotterdam Centrum van harte aanbevelen. Ze is zeer ervaren en professioneel en werkt al meer dan 20 jaar als zelfstandige massage therapeute. Door de jaren heen is ze zich ook blijven ontwikkelen met verschillende nieuwe technieken.
Geert
14 september 2022 15:03
Ik ben zelf wel eens naar massage salons geweest of in de sauna, maar het is vaak onpersoonlijk of matig qua kwaliteit. Claudia helpt mij al een paar jaar als ik rugklachten heb. Ze is kundig, erg goed in haar werk en neemt de tijd je te leren kennen. Vergeet de massage salons, ga gewoon naar Claudia. Claudia heeft een warm karakter en voelt haarfijn aan wa... Meer weergeven »
Ik ben zelf wel eens naar massage salons geweest of in de sauna, maar het is vaak onpersoonlijk of matig qua kwaliteit. Claudia helpt mij al een paar jaar als ik rugklachten heb. Ze is kundig, erg goed in haar werk en neemt de tijd je te leren kennen. Vergeet de massage salons, ga gewoon naar Claudia.

Claudia heeft een warm karakter en voelt haarfijn aan waar de plekken zitten en stelt ook ontspanning als standaard. Minder weergeven »
Daan Van der Burg
23 april 2021 18:06
Een aantal maanden geleden ontdekte ik de praktijk van Claudia. Claudia is een heel bijzondere persoon met heel veel inlevingsvermogen en toewijding. Ze weet precies de zere plekken te vinden, en jou ook heerlijk te laten ontspannen. Ik kom elke keer weer graag terug!
Enrico Welder
3 april 2019 07:07
Ik kom al een aantal jaren met veel plezier (en regelmaat) in de praktijk van Claudia. Ik heb behoorlijk wat spanning in mijn nek en schouders en Claudia maakt het altijd geweldig los. Claudia heeft krachtige handen, waardoor ik echt voel dat ik daarna weer wat beweeglijker ben. Ze doet ook behandelingen met bamboe, cupping en stenen. Voor mij een heerlijk m... Meer weergeven »
Ik kom al een aantal jaren met veel plezier (en regelmaat) in de praktijk van Claudia. Ik heb behoorlijk wat spanning in mijn nek en schouders en Claudia maakt het altijd geweldig los. Claudia heeft krachtige handen, waardoor ik echt voel dat ik daarna weer wat beweeglijker ben. Ze doet ook behandelingen met bamboe, cupping en stenen. Voor mij een heerlijk moment van ontspanning en bovendien is Claudia een hele lieve en vrolijke dame! Minder weergeven »
Eva
19 juli 2017 18:06
Ik kijk elke maand uit naar de massage bij Claudia. Heerlijk ontspannend, echt een moment voor mezelf. Altijd een warm welkom. Bij Claudia voel ik mij op mijn gemak. Echt een aanrader om te ontspannen naast alle hectiek van het leven!
Anne-Roos Hogerwerf
25 november 2015 20:08
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op