Terug naar resultaten
Yacintha Food & Life Coach

Yacintha Food & Life Coach

Yacintha Food & Life Coach uit Den Haag helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Yacintha Food & Life Coach is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Yacintha Food & Life Coach Reviews

4.9
17 beoordelingen
Een geweldige ervaring om met Yacintha op yoga retraite te gaan naar Umbrië . Niet een sobere retraite maar een prachtig programma met ruim voldoende aandacht voor yoga en meditatie. Daarbij stond er voor de liefhebbers een paarden rit op op de agenda, we leerden pasta maken en brachten een dag door in het middeleeuwse stadje Assisi. Met de huifkar door t sc... Meer weergeven »
Een geweldige ervaring om met Yacintha op yoga retraite te gaan naar Umbrië . Niet een sobere retraite maar een prachtig programma met ruim voldoende aandacht voor yoga en meditatie. Daarbij stond er voor de liefhebbers een paarden rit op op de agenda, we leerden pasta maken en brachten een dag door in het middeleeuwse stadje Assisi.
Met de huifkar door t schitterende landschap naar een wijnproeverij was het sluitstuk van deze 4-daagse Yoga retraite.
De proffesionele manier waarop Yacintha haar yogi’s begeleid in meditatie en houdingen maakte deze reis onvergetelijk.
Een aanrader!
Dank aan Yacintha Minder weergeven »
Ingrid Prins
15 mei 2023 11:11
Ik heb yoga altijd zweverig gevonden. Yacintha gaf mij met deze minicursus Yoga helder inzicht in wat er in je lijf gebeurt en zette me op een ander been. Ik heb ben hier heel blij om.
Paula Belt
22 november 2022 16:04
Yacintha is een professional met kennis van zaken en tegelijkertijd een heel warm mens. Ze luistert, schroomt niet om vragen te stellen en advies te geven. Dit doet zij op een heel fijne, relaxte en niet opdringerige manier. Je merkt aan alles dat Yacintha niet oordeelt en het beste met je voor heeft. Ik mocht met Yacintha op yoga retraite en ben haar eeuwig... Meer weergeven »
Yacintha is een professional met kennis van zaken en tegelijkertijd een heel warm mens. Ze luistert, schroomt niet om vragen te stellen en advies te geven. Dit doet zij op een heel fijne, relaxte en niet opdringerige manier. Je merkt aan alles dat Yacintha niet oordeelt en het beste met je voor heeft. Ik mocht met Yacintha op yoga retraite en ben haar eeuwig dankbaar voor de reis die we samen gemaakt hebben. De yoga retraite was magisch; een al liefde, gezelligheid, ontspanning en spiritualiteit. Ik raad de retraite, yogalessen en coachingsessie aan iedereen aan. Minder weergeven »
Chantal Blans
20 mei 2022 11:11
Ik heb bij Yacintha de detox gedaan. Zij is heel professioneel, begleid je goed geeft goed advies en heel deskundig! Ik voelde mij daarna weer lekkerder in.mijn vel En slik nu als onderhoud de vitamines nog. Zeker fijn in deze coroatijd . Ik zou zeggen probeer het zelf ook eens. Op yoga retraite meegeweest naar italie. Wat een ervaring, alles was mogelijk,... Meer weergeven »
Ik heb bij Yacintha de detox gedaan.
Zij is heel professioneel, begleid je goed geeft goed advies en heel deskundig!
Ik voelde mij daarna weer lekkerder in.mijn vel
En slik nu als onderhoud de vitamines nog.
Zeker fijn in deze coroatijd .
Ik zou zeggen probeer het zelf ook eens.

Op yoga retraite meegeweest naar italie.
Wat een ervaring, alles was mogelijk, niks is teveel.
Een heel mooi mens ben je Yacintha!
Dank je wel! Minder weergeven »
jacqueline jacobs
10 mei 2022 08:08
Een lieve vrouw met ervaring en humor die heel goed aanvoelt wat je nodig hebt, zelfs voor je dit zelf beseft.
Er word altijd goed geluisterd naar wensen en behoeftes en er is ruimte voor flexibiliteit en rust. Niets moet alles mag is wat Yacintha mij vertelde.

Ontzettend dankbaar!

Liefs, Do
Dominique
9 mei 2022 08:08
Ik heb Yacintha ervaren als open en nieuwsgierig. Ze stelt de juiste vragen en zorgt voor een veilige setting. Daarnaast heeft ze hele goede tips om uit te proberen. De handvatten die ik mee heb gekregen zijn ook heel bruikbaar om zelfstandig op terug te grijpen. Tot slot vond ik het heel fijn om met een ervaringsdeskundige te werken als het gaat om coeliaki... Meer weergeven »
Ik heb Yacintha ervaren als open en nieuwsgierig. Ze stelt de juiste vragen en zorgt voor een veilige setting. Daarnaast heeft ze hele goede tips om uit te proberen. De handvatten die ik mee heb gekregen zijn ook heel bruikbaar om zelfstandig op terug te grijpen. Tot slot vond ik het heel fijn om met een ervaringsdeskundige te werken als het gaat om coeliakie, want daar weet ze echt heel veel vanaf! Minder weergeven »
Nina Brugman
23 mei 2021 08:08
Ik heb een groeps EFT sessie bij Yacintha mogen meemaken. Heel bijzonder om te ervaren. Yacintha legt alles goed uit en zorgt voor vertrouwen. Ze is professioneel en heeft kennis van zaken. Na de sessie voelde ik mij een stuk 'lichter'. Bedankt Yacintha voor deze mooie ervaring.
Daphne van Hove
24 november 2020 11:11
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op