Terug naar resultaten
Zlim Bodystyling Centers

Zlim Bodystyling Centers

Zlim Bodystyling Centers uit Sittard biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Zlim Bodystyling Centers helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Zlim Bodystyling Centers Reviews

5
25 beoordelingen
In het begin waren we een beetje huiverig om te starten. Nu al 9 jaar samen met mijn moeder aan het “ Zlimmen”. Samen sporten en daarna gezellig kletsen met een kopje koffie. Wij denken niet aan stoppen! Dus niet twijfelen, gewoon beginnen!
Miranda Rila
7 maart 2024 18:06
Vorig jaar begonnen met zlimmen, met heel veel enthousiasme en stimulans door Kyra en Nicole begeleid. Zo fijn deze persoonlijke benadering en begeleiding. Ook na het sporten even in de ozoncabine, mijn ontspanningsmomentje. Na het behalen van mijn resultaat ben ik door blijven sporten, en half uurtje sporten, stukje ontspanning en mijn dag kan beginnen.
Karin Hennekes
27 januari 2024 11:11
"Met veel plezier sport ik nu al ruim een jaar bij Zlim. Dat ik de oefeningen liggend in de warmtecabine kan doen is heel fijn voor mijn rug. Het programma wordt precies op mijn lichaam afgestemd. De begeleiding van Kyra en Nicole is geweldig! Tijdens het sportprogramma, maar ook bij de voedingsbegeleiding. Ze geven tips en adviezen die op mij persoonlijk zi... Meer weergeven »
"Met veel plezier sport ik nu al ruim een jaar bij Zlim. Dat ik de oefeningen liggend in de warmtecabine kan doen is heel fijn voor mijn rug. Het programma wordt precies op mijn lichaam afgestemd. De begeleiding van Kyra en Nicole is geweldig! Tijdens het sportprogramma, maar ook bij de voedingsbegeleiding. Ze geven tips en adviezen die op mij persoonlijk zijn afgestemd en die voor mij goed te combineren zijn met mijn gezin. Geen dieet, maar gezonder eten door middel van kleine aanpassingen in mijn eetpatroon. In het Zlim receptenboek vind ik inspiratie en blijkt dat het helemaal niet moeilijk is om gezond en lekker te koken. Hierdoor heb ik mijn doel bereikt en houd ik mijn gewicht stabiel. Daar ben ik zo ontzettend blij mee! In deze tijd, waarin alles duurder is geworden, was het zlimmen voor mij een overweging waar ik even over na moest denken. Maar het is het dubbel en dwars waard. Ik kan het iedereen aanbevelen, want wie wil er nou niet lekker in z'n vel zitten?" Minder weergeven »
Lissy Van renen
19 januari 2024 18:06
10 jaar geleden voor de eerste keer bij Kyra & Nicole geweest en inmiddels weer een tijdje terug! Fijne en ongedwongen sfeer met persoonlijke aandacht en begeleiding vanuit beide dames, waar je je al snel op je gemak voelt 😃!
Bianca
8 december 2023 11:11
Hele fijne sportaccommodatie met top begeleiding. Ze luisteren naar je denken mee en doen hun uiterste beste om je doel te behalen. Ze passen het hele programma aan op jou wensen en kunnen. Het is voor iedere vrouw aan te raden om hier te sporten al is het voor een onsje of voor een paar kilo. Het cadeautje na het sporten is de ozon cabine heerlijk relaxen e... Meer weergeven »
Hele fijne sportaccommodatie met top begeleiding. Ze luisteren naar je denken mee en doen hun uiterste beste om je doel te behalen. Ze passen het hele programma aan op jou wensen en kunnen. Het is voor iedere vrouw aan te raden om hier te sporten al is het voor een onsje of voor een paar kilo. Het cadeautje na het sporten is de ozon cabine heerlijk relaxen en ontspannen na een sportinspanning. Minder weergeven »
Joyce Daemen
30 november 2023 16:04
Zlim is een aanrader voor wie wil sporten,bewegen in een fijne ontspannende sfeer met goede begeleiding. Na het sporten de mogelijkheid om te relaxen in de Ozoncabine een genot voor je body en mind.
Hetty van Wordragen
23 november 2023 19:07
Onafgebroken sport ik al van 2004 bij Zlim. Met evenveel plezier ga ik er nog steeds naar toe. Mijn gewicht is na al die jaren nog het zelfde gebleven. Je krijgt er heel goed advies over de voeding, en ik zie het niet als een dieet maar lekker eten op een gezonde manier. De sfeer is heel ongedwongen, en Kyra en Nicole nemen altijd de tijd voor een praatje, e... Meer weergeven »
Onafgebroken sport ik al van 2004 bij Zlim. Met evenveel plezier ga ik er nog steeds naar toe. Mijn gewicht is na al die jaren nog het zelfde gebleven. Je krijgt er heel goed advies over de voeding, en ik zie het niet als een dieet maar lekker eten op een gezonde manier. De sfeer is heel ongedwongen, en Kyra en Nicole nemen altijd de tijd voor een praatje, en zijn een luisterend oor. Van mij zijn ze voorlopig nog niet af. Die twee meiden zijn Toppers. Minder weergeven »
Marjo Peerebooms
20 november 2023 17:05
Wil je graag op gewicht blijven en ‘n beetje strakke spieren houden, dan kan ík iedereen Zlim Sittard aanbevelen. Door omstandigheden ben ik in oktober 2022 na ruim 10 jaar gewisseld van Zlim vestiging (zaak gesloten). Gelukkig kon ik bij Zlim Sittard terecht en nu na een jaar, toch nog 13 cm minder bij het zelfde gewicht. Dit dankzij het op maat gemaakte oe... Meer weergeven »
Wil je graag op gewicht blijven en ‘n beetje strakke spieren houden, dan kan ík iedereen Zlim Sittard aanbevelen. Door omstandigheden ben ik in oktober 2022 na ruim 10 jaar gewisseld van Zlim vestiging (zaak gesloten). Gelukkig kon ik bij Zlim Sittard terecht en nu na een jaar, toch nog 13 cm minder bij het zelfde gewicht. Dit dankzij het op maat gemaakte oefenprogramma en de uitstekende begeleiding van Nicole en Kyra. Ik voel me in de sfeervolle- en gezellige omgeving volledig op mijn gemak en hoop er nog jaren gebruik van te kunnen maken. Minder weergeven »
Marja Hanssen
10 november 2023 16:04
Ik heb jaren met heel veel plezier én resultaat bij Zlim gesport. Ik kan het bij een ieder van harte aanbevelen! Vanwege persoonlijke omstandigheden moet ik nu helaas stoppen maar ik weet zeker dat ik in de toekomst weer terug ga komen.
Kyra en Nicole nogmaals bedankt voor jullie fijne begeleiding en heel veel succes!
Petra F
26 oktober 2023 09:09
Zlim is voor mij een briljant concept. Begeleiding bij voeding en sport met een persoonlijke touch. Sporten in kleine groepen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor iedereen.
Maud Franssen
19 oktober 2023 10:10
Negen jaar geleden liep ik voor het eerst Zlim Sittard binnen. Inmiddels ben ik nu voor de derde keer terug. Na 2 kindjes zaten er weer behoorlijk wat kilo's aan en vond ik dat het tijd voor mezelf was! Daarnaast heb ik bij de geboorte van de jongste complicaties gehad waardoor ik moest revalideren. Hierdoor was Zlim voor mij de ideale combinatie: door het r... Meer weergeven »
Negen jaar geleden liep ik voor het eerst Zlim Sittard binnen. Inmiddels ben ik nu voor de derde keer terug. Na 2 kindjes zaten er weer behoorlijk wat kilo's aan en vond ik dat het tijd voor mezelf was! Daarnaast heb ik bij de geboorte van de jongste complicaties gehad waardoor ik moest revalideren. Hierdoor was Zlim voor mij de ideale combinatie: door het reserveren heb je een stok achter de deur om te gaan 😉 (en een excuus om de boel thuis, de boel te laten), het inspanningsmoment neemt weinig tijd in beslag en vervolgens word je beloont door een heerlijk ozonmomentje waardoor je weer zen naar huis kan! Voor mijn doel te behalen heb ik bewust mijn tijd genomen. Nu inmiddels een dik jaar verder maar wel 12 kilo lichter! Ik voel me lichamelijk stukken beter in mijn vel zitten, stiekem heb ik weer hard aan mijn spiermassa gewerkt en ben volledig opgeknapt. Ik ben ontzettend blij met het resultaat en had niet verwacht dat het nog haalbaar voor me was met mijn drukke privéleven en 2 jongen kinderen thuis. Ik wil de dames van Zlim onwijs bedanken voor hun adviezen, luisterend oor, meedenken maar vooral hun toegankelijkheid. Vanaf mijn eerste stap bij Zlim Sittard voelde ik me thuis en dat is niet veranderd in die 9 jaar tijd! Minder weergeven »
Sanne Klaassen
16 oktober 2023 11:11
Zlim is een ontzettend fijne plek waar een ongedwongen sfeer hangt. Nicole en Kyra hebben veel aandacht voor je persoonlijke doelen en zijn leuke, lieve dames waar je je snel bij op je gemak voelt.
Caroline Dirks
2 oktober 2023 07:07
Geweldige plek gerund door 2 fantastisch lieve en enthousiaste dames met hart voor hun werk. Een zaak met veel persoonlijke aandacht. Er wordt hier echt gekeken naar wat voor jou het beste werkt. De zaak ziet er gezellig en fris en schoon uit.
Christiane Vroomen
1 oktober 2023 15:03
Nicole en Kyra zijn ontzettend gedreven om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Met een realistische blik gaan ze samen op zoek naar een gezonde leefstijl. Er hangt een prettige sfeer en je voelt je altijd welkom.
Lieke Sangers
29 september 2023 06:06
Ewa van de Moosdijk
16 maart 2023 11:11
Leuke huiselijke sfeer en na de oefeningen lekker even ontspannen in de ozoncabine👍🏻
Rélana Herpers-Vossenberg
25 oktober 2022 08:08
C K
1 april 2022 05:05
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op