Terug naar resultaten
Zlim Huizen

Zlim Huizen

Zlim Huizen uit Huizen helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Zlim Huizen is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Zlim Huizen Reviews

5
31 beoordelingen
Sinds september kom ik bij ZLIM Huizen. De medewerksters zijn heel vriendelijk en behulpzaam. De locatie heel netjes en schoon. Het trainen in de cabine voelt prettig en het kwartiertje in de ozon is een heerlijk momentje voor jezelf. Helemaal opgewarmd sta je weer buiten. Ik ben inmiddels 7 kilo kwijt.
Mireille Bunders
10 mei 2023 11:11
Al jaren kom ik met regelmaat bij Zlim. Door mijn lichamelijke zware werkzaamheden in die tijd, ben ik bij Zlim terechtgekomen om mijn lichaam sterker te maken. Bij de meeste sportscholen kreeg ik er alleen maar klachten bij, maar Zlim heeft mij echt geholpen zonder negatieve bijeffecten. Daarnaast raakte ik nog wat kilo's kwijt waardoor ik mij nog beter ben... Meer weergeven »
Al jaren kom ik met regelmaat bij Zlim. Door mijn lichamelijke zware werkzaamheden in die tijd, ben ik bij Zlim terechtgekomen om mijn lichaam sterker te maken. Bij de meeste sportscholen kreeg ik er alleen maar klachten bij, maar Zlim heeft mij echt geholpen zonder negatieve bijeffecten. Daarnaast raakte ik nog wat kilo's kwijt waardoor ik mij nog beter ben gaan voelen. Ook de voedingsadviezen die werken voor de lange termijn hebben mij erg geholpen. Nu kom ik regelmatig terug om mijn lichaam in goede conditie te houden. Daarnaast is het een heerlijke manier van sporten met als beloning achteraf de warmtecabine, waardoor geen geen spierpijn krijg. Ik kom er helemaal ontspannen vandaan en voel mij enorm fit. Een echte aanrader als je jezelf wil verwennen.
Daarnaast is het personeel super vriendelijk en behulpzaam.
Wat wil je nog meer!

Coriena Boef Minder weergeven »
Charis Bible College Nederland
20 februari 2023 12:12
Hele fijne plek om effectief aan je gezondheid te werken. Goede vrijblijvende begeleiding bij eetvraagstukken. In effectieve sessies van 30 min werk je aan je spierkracht en dus gezondheid. De ozon als afsluiter is een heerlijk moment van ontspanning! Ik ga 2 keer per week met plezier naar ZLIM
C
17 februari 2023 11:11
Sinds een half jaar kom ik bij Zlim Huizen en inmiddels ruim 20 kilo lichter!! Sporten deed ik altijd met tegenzin maar sinds de Zlim heb ik er plezier in. Het persoonlijke trainingsprogramma en de individuele begeleiding maken het heel prettig. Door de warmtecabine en de ozon behandeling geen last van spierpijn, ideaal! Het wegen en meten gaat heel discreet... Meer weergeven »
Sinds een half jaar kom ik bij Zlim Huizen en inmiddels ruim 20 kilo lichter!! Sporten deed ik altijd met tegenzin maar sinds de Zlim heb ik er plezier in. Het persoonlijke trainingsprogramma en de individuele begeleiding maken het heel prettig. Door de warmtecabine en de ozon behandeling geen last van spierpijn, ideaal!
Het wegen en meten gaat heel discreet en stimuleren je om door te zetten.
Een echte aanrader voor wie wil afvallen of in shape wil blijven
Ik ga nog even door. Minder weergeven »
E & E
16 februari 2023 17:05
Was er een beetje sceptisch over, maar na wat succes verhalen van mensen om mij heen toch een intake gehad en besloten er voor te gaan. Nu 1,5 maand verder en bijna 5kg lichter. Zeer tevreden over de begeleiding en het resultaat!
Bedankt dames!
Gr Cornelieke
JC
16 februari 2023 14:02
Kom voor de tweede keer na 5 jaar terug. Altijd vriendelijk en je kan niet anders dan spiermassa opdoen en je direct gezonder voelen na een paar keer al. Super!
Oudgrieks Gerecht
13 februari 2023 20:08
Na vele blessures bij Zlim terecht te komen om het sporten weer op te pakken. Wat een warm bad! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer goed begeleid ben in het voorzichtig starten met sporten naar waar ik nu sta. Daarbij ben ik ook de nodige kilo’s kwijt geraakt. Ik kijk terug op een fijne periode waarin jullie meedachten in het programma. Wat kan wel en... Meer weergeven »
Na vele blessures bij Zlim terecht te komen om het sporten weer op te pakken.
Wat een warm bad! Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer goed begeleid ben in het voorzichtig starten met sporten naar waar ik nu sta. Daarbij ben ik ook de nodige kilo’s kwijt geraakt. Ik kijk terug op een fijne periode waarin jullie meedachten in het programma. Wat kan wel en waar is het nog te vroeg voor. Waar ik nu sta had ik niet gered alleen.
Dank jullie wel! Minder weergeven »
katinka weijermans
18 november 2022 10:10
Super blij dat ik toch ben gaan sporten bij Zlim. De begeleiding is erg goed! Lieve dames die kijken of je de oefeningen goed uitvoert en altijd een gezellig praatje. De dames zijn zeer motiverend en behulpzaam. Sporten in warmtecabines is super fijn en zeker als je veel last hebt van je spieren! Door de warmte en de begeleiding heb ik nergens last van terw... Meer weergeven »
Super blij dat ik toch ben gaan sporten bij Zlim. De begeleiding is erg goed! Lieve dames die kijken of je de oefeningen goed uitvoert en altijd een gezellig praatje. De dames zijn zeer motiverend en behulpzaam. Sporten in warmtecabines is super fijn en zeker als je veel last hebt van je spieren! Door de warmte en de begeleiding heb ik nergens last van terwijl ik normaal gesproken weinig kan doen zonder pijn!De weeg en meet momenten zijn motiverend en een goede stok achter de deur. Voor mij is Zlim de uitkomst!!
Probeer het en je bent verkocht! Minder weergeven »
Cindy Westland
8 juli 2022 07:07
Zlim Huizen is voor mij al jarenlang een heel prettige en effectieve manier om op gewicht te blijven. Fijne sfeer. Goede individuele begeleiding. Ook in tijden van corona gaan zij heel zorgvuldig om met de maatregelen die nodig zijn. Ik kan het iedereen aanraden.
Janny Bakker
31 oktober 2020 12:12
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op