Terug naar resultaten
Zlim Weert

Zlim Weert

Zlim Weert uit Weert helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. Zlim Weert is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Zlim Weert Reviews

5
7 beoordelingen
Ik kom al een paar jaar bij Zlim en wat een ontzettend fijn team en wat voel ik mij fit! Jij staat echt centraal! Er wordt gekeken naar jouw wensen en doelen en alles is mogelijk! Met veel plezier ga ik 2x per week sporten en het is inmiddels een hobby geworden! Zlim is zo makkelijk en leuk in je drukke weekje toe te passen!
kim kessels
23 juli 2022 09:09
Echt een aanrader! Ook als je niet van sporten houdt. Hier blijf je toch gemotiveerd
Ingrid Dalemans
8 december 2021 10:10
Niet eerder ging het zo vanzelf om 2x per week te gaan sporten. Dat was echt iets waar ik mij altijd toe moest zetten. Veel sportschoolabonnementen eindigden in vooral sponsoren zonder echt te gaan. Bij Zlim is dat anders. De knop is om, de motivatie is er, de persoonlijke begeleiding is de grootste stok achter de deur. Ik was herstellende van een keizersned... Meer weergeven »
Niet eerder ging het zo vanzelf om 2x per week te gaan sporten. Dat was echt iets waar ik mij altijd toe moest zetten. Veel sportschoolabonnementen eindigden in vooral sponsoren zonder echt te gaan. Bij Zlim is dat anders. De knop is om, de motivatie is er, de persoonlijke begeleiding is de grootste stok achter de deur. Ik was herstellende van een keizersnede en bekkenklachten en kreeg een programma dat daar rekening mee hield. Super fijn! Ook het voedingsadvies heeft mij veel gebracht. Het voelt niet als een dieet maar je raakt enthousiast van gezond maar lekker eten en genieten. Ik zou Zlim iedereen aanraden! Minder weergeven »
Loes van Rijt
11 oktober 2021 07:07
Wil je graag sporten en fit worden. En denk je weleens, "Wat moet ik nu" of "lukt me toch niet"? Dan is het tijd voor verandering en dan ben je bij Zlim Weert aan het juiste adres. Jong, oud, dik of dun, het maakt niet uit. Er is voor iedereen een op maat gemaakt programma naar eigen wensen en kunnen. Samen steeds een motiverend en uitdagend programma samen... Meer weergeven »
Wil je graag sporten en fit worden. En denk je weleens, "Wat moet ik nu" of "lukt me toch niet"? Dan is het tijd voor verandering en dan ben je bij Zlim Weert aan het juiste adres. Jong, oud, dik of dun, het maakt niet uit. Er is voor iedereen een op maat gemaakt programma naar eigen wensen en kunnen. Samen steeds een motiverend en uitdagend programma samenstellen. Ze staan open voor idee├źn en ze zijn erg behulpzaam. Hier voel je je echt op je gemak. Daarnaast is het ook nog eens erg gezellig!! Ik kan het echt aanraden. Dit moet je jezelf echt gunnen! Liefs Hanneke Minder weergeven »
Hanneke Janshen
16 april 2020 19:07
Ik kom al een aantal jaren bij Zlim. De dames die hier werken zorgen er voor dat ik me heel welkom voel en staan altijd klaar met bemoedigende woorden, adviezen en leuke recepten.
Annemieke Jetten
16 april 2020 10:10
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op