Terug naar resultaten
Zo in balans

Zo in balans

Zo in balans uit Wervershoof biedt professionele hulp bij afvallen volgens erkende methodieken. Zo in balans helpt jou met het bereiken van een gezond streefgewicht.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

Zo in balans Reviews

5
10 beoordelingen
Ik heb contact opgenomen met Tanja om af te vallen, ik heb veel informatie gekregen. Ze neemt de tijd ervoor als je bij haar bent, binnen 1 maand was al de verbetering te zien. Ook zijn de jeukklachten zowat over, komt door de (verborgen) suikers. Ik ga zeker door wat ze heeft geadviseerd, ik kom ook minder verleiding in zoete producten (bv chocolade/ gebak/... Meer weergeven »
Ik heb contact opgenomen met Tanja om af te vallen, ik heb veel informatie gekregen. Ze neemt de tijd ervoor als je bij haar bent, binnen 1 maand was al de verbetering te zien. Ook zijn de jeukklachten zowat over, komt door de (verborgen) suikers. Ik ga zeker door wat ze heeft geadviseerd, ik kom ook minder verleiding in zoete producten (bv chocolade/ gebak/ koek etc). Minder weergeven »
Lianne Bontekoning
14 december 2023 15:03
10 kilo lichter door “zo in balans”. Door goede adviezen over een gezond eet patroon en geen honger lijden zijn de kilo’s er zomaar vanaf. 👍
INGRID koomen
26 november 2022 20:08
Tanja is een echte aanrader als voedingscoach. Binnen 6 weken heeft ze geholpen naar een gezonde leefstijl. Met blijvend resultaat. Ik voel mij nu energieker, krachtiger en zelfverzekerder. Met alle passie en geduld van Tanja heb ik dit kunnen bereiken.
Sannie van Kooij
14 juni 2022 14:02
Beoordeling door Harry Sierkstra Wervershoof. Ik wilde graag minstens 10 kilo afvallen, vanwege veel pijn door artrose. Bovendien gaat mijn leeftijd ook tellen, ben net 60 geworden. Dus, gezond oud worden! We hebben toen Tanja gevraagd om me te helpen. Wat een vakvrouw! Ze maakt er wel werk van hoor. Ze is echt niet met een half uur weg! Ik heb er veel van... Meer weergeven »
Beoordeling door Harry Sierkstra Wervershoof.
Ik wilde graag minstens 10 kilo afvallen, vanwege veel pijn door artrose.
Bovendien gaat mijn leeftijd ook tellen, ben net 60 geworden. Dus, gezond oud worden!

We hebben toen Tanja gevraagd om me te helpen.
Wat een vakvrouw! Ze maakt er wel werk van hoor.
Ze is echt niet met een half uur weg!
Ik heb er veel van geleerd, en een heel andere en gezondere levensstijl aan overgehouden.
Ik raad haar van harte aan.
Vriendelijke groeten, Harry Sierkstra Wevershoof Minder weergeven »
José Sierkstra
23 april 2022 08:08
Wat een inspirerende dame is Tanja van Zo in Balans! Ze staat vol overtuiging voor het gezond afvallen zonder strenge dieten, shakes of poedertjes. Echt een topper als je met een gezondere leefstijl méér energie wilt gaan ervaren én letterlijk en figuurlijk lekkerder in je vel gaat zitten. Ik raad haar van harte aan!
Marieke de Boer Paardekooper
15 oktober 2021 09:09
Hoi, Ik heb veel baat gehad tijdens de begeleiding van Tanja. Ze had veel kennis over gezonde voeding en het varieren daarmee. Zelf houdt ik daar nog rekening mee en beweeg lekker. Groeten van Ella.
Ella Koomen
27 juli 2021 18:06
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op