Terug naar resultaten
VOLT45

VOLT45

VOLT45 uit Delft helpt jou met het bereiken van een gezond gewicht. VOLT45 is een praktijk die professionele begeleiding biedt bij geselecteerde afvalmethodieken.

Focus

Begeleiding van gezonde mensen met gewichtsproblemen
Gewichtsbegeleiding met een holistische benadering
Voeding en beweging

Geassocieerd met

VOLT45 Reviews

5
110 beoordelingen
Ben nu ongeveer een maandje bezig bij Volt45. Eerst met PT begonnen zodat ik de techniek kan aanleren en dan kan ik binnenkort met de groepsessies mee gaan doen. Prettige sfeer, fijne trainer, helemaal top.
Gijs Withagen
1 januari 2024 13:01
Fijne, persoonlijke sportschool met goede personal trainers. Ben sterker geworden en ben 10kg afgevallen. Daarnaast zegt iedereen elkaar gedag en kennen de trainers je bij naam. Niet het standaard publiek bij grootschalige sportscholen.
Rody Zuidgeest
28 december 2023 20:08
Goede trainers en veel persoonlijke aandacht (juist ook bij de groepslessen). Het is een fijne en gezellige mix van mensen van alle leeftijden en alle niveaus. Ik kom hier inmiddels al ruim anderhalf jaar met veel plezier.
Koen van Haalen
24 december 2023 12:12
Ontzettend fijne sportschool! Ik ben 4 maanden geleden begonnen met sporten bij VOLT45 en ik ben ontzettend blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Er hangt een goede sfeer, het is er gemoedelijk, de trainers zijn stuk voor stuk toppers en kunnen je heel goed begeleiden. Het is een fijne ruimte, schoon en ze hebben fijne equipment.
Claire de Groot - Roza
23 december 2023 07:07
Een hele goede sfeer en positieve vibes! Als trainer van VOLT45 ga ik met plezier naar mijn werk! Groepstraining en PT voor ieder niveau, gericht op persoonlijke aandacht. Echt een TOP gym!
Steven Streamhouses
16 december 2023 13:01
Wij waren hier te gast om een weightlifting workshop te verzorgen aan team Volt45. We werden hartelijk ontvangen door het team en waren positief verrast door de fijne sfeer die er hing. We hebben een top middag gehad en komen graag weer terug. Aanrader!
Tobias van Leeuwen
12 december 2023 11:11
Ik zit al 2 jaar in een revalidatie proces wat betreft mij knie en ben bij Volt45 gekomen om dit voort te zetten. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de trainingen maar daarnaast ook over de begeleiding, flexibiliteit en betrokkenheid die ik nu nodig heb bij dit proces. Erg blij mee 👍🏻
Benine Brouwer
16 juni 2023 08:08
Super fijne sportschool! Alle trainers zijn enthousiast en dagen je uit alles eruit te halen wat erin zit. Persoonlijke en professionele aandacht voor ieders kunnen en eventuele blessure. Heb je een blessure? Een oefening kan direct aangepast worden zodat je toch veilig kunt trainen. Elke training is altijd weer anders en geeft energie voor de rest van de da... Meer weergeven »
Super fijne sportschool! Alle trainers zijn enthousiast en dagen je uit alles eruit te halen wat erin zit. Persoonlijke en professionele aandacht voor ieders kunnen en eventuele blessure. Heb je een blessure? Een oefening kan direct aangepast worden zodat je toch veilig kunt trainen.
Elke training is altijd weer anders en geeft energie voor de rest van de dag!
Een groot voordeel van Volt45 is de vele momenten waarop je de small group training kunt volgen. Voor je werk, overdag tussendoor, tijdens lunchtijd of in de avond/weekend. Aan jou de keus. Afhankelijk van mijn werkagenda zijn er altijd wel minimaal 2 momenten in de week om te trainen! Minder weergeven »
Ingrid Mejia
2 juni 2023 12:12
Vanochtend gesport bijVolt45, heerlijke les! Ik had gekozen voor de Strength Workout, qua tijd ideaal te combineren met een werkdag. De oefeningen die werden geboden waren afwisselend en voldoende uitdagend. Steven let goed op z’n deelnemers en geeft goede adviezen om de oefeningen beter uit te voeren of uitdagender te maken. Wanneer ik weer eens in Delft be... Meer weergeven »
Vanochtend gesport bijVolt45, heerlijke les! Ik had gekozen voor de Strength Workout, qua tijd ideaal te combineren met een werkdag.
De oefeningen die werden geboden waren afwisselend en voldoende uitdagend. Steven let goed op z’n deelnemers en geeft goede adviezen om de oefeningen beter uit te voeren of uitdagender te maken.
Wanneer ik weer eens in Delft ben kom ik zeker langs voor een vervolg :) Minder weergeven »
marleen
1 juni 2023 13:01
Leuke sportschool met attentieve trainers die alle informatie hebben die je nodig hebt om effectief te kunnen sporten! De trainingen zijn 45 minuten en vantevoren ingepland zodat het goed te combineren is met werk of school!
Allard
9 maart 2023 19:07
Ik train nu 1,5 maand gemiddeld 3x per week bij Volt45 en geen les is hetzelfde geweest . Het is een leuke sportschool waar iedereen gelijk is en vanuit zijn of haar vermogen hard werkt aan het krijgen van een fitter lijf. Dit allemaal onder de leuke en goede begeleiding van de trainers. Het is een sportclub waar iedereen jong en oud een no-nonsense houding... Meer weergeven »
Ik train nu 1,5 maand gemiddeld 3x per week bij Volt45 en geen les is hetzelfde geweest . Het is een leuke sportschool waar iedereen gelijk is en vanuit zijn of haar vermogen hard werkt aan het krijgen van een fitter lijf. Dit allemaal onder de leuke en goede begeleiding van de trainers. Het is een sportclub waar iedereen jong en oud een no-nonsense houding heeft en gewoon in een prettige omgeving wil sporten. Minder weergeven »
Jael Herz
20 december 2022 12:12
Sinds de opening ben ik trouw lid van Volt45. En ik ben nog nooit zo fit geweest als nu! De groepslessen zijn leuk en uitdagend, de begeleiding is fijn en professioneel. Er wordt goed gelet op techniek, en je wordt goed uitgedaagd om veilig zwaarder te gaan. De sfeer is gezellig en ik ga er nog steeds met heel veel plezier naar toe.
Vanessa Richards
18 december 2022 12:12
Inmiddels sport ik iets meer dan 1 jaar bij Volt en heb ik nog zo nooit veel, ook nog eens met plezier, getraind als nu. Waar ik me ontzettend ongemakkelijk kan voelen in een reguliere, volle sportschool is er bij Volt ruimte voor persoonlijke aandacht om het maximale uit je training te halen. Er hangt een super fijne en gezellige sfeer en ook de andere spor... Meer weergeven »
Inmiddels sport ik iets meer dan 1 jaar bij Volt en heb ik nog zo nooit veel, ook nog eens met plezier, getraind als nu. Waar ik me ontzettend ongemakkelijk kan voelen in een reguliere, volle sportschool is er bij Volt ruimte voor persoonlijke aandacht om het maximale uit je training te halen. Er hangt een super fijne en gezellige sfeer en ook de andere sporters die lid zijn zorgen voor een waar community gevoel! Minder weergeven »
Simone van der Boon
18 december 2022 11:11
Ik kies voor VOLT45 door de persoonlijke aandacht die je ontvangt. De trainers begroeten je en staan altijd open voor een praatje. In de kleine groepen is het altijd gezellig en nooit te druk. De trainers staan altijd vol enthousiasme voor de groep en ze hebben allemaal veel kennis. Ik kan erop rekenen dat ik met meer energie de deur uit loop, zelfs na een p... Meer weergeven »
Ik kies voor VOLT45 door de persoonlijke aandacht die je ontvangt. De trainers begroeten je en staan altijd open voor een praatje. In de kleine groepen is het altijd gezellig en nooit te druk. De trainers staan altijd vol enthousiasme voor de groep en ze hebben allemaal veel kennis. Ik kan erop rekenen dat ik met meer energie de deur uit loop, zelfs na een pittige training! Minder weergeven »
Rebecca Croes
17 november 2022 10:10
Als je wilt sporten in kleinschalige club met een persoonlijke benadering, waar je kunt trainen in een kleine groep onder begeleiding van een trainer die je naam kent...dan is VOLT45 in Delft the place to be! Een super fijne sportclub waar ik sinds enkele maanden twee keer week een 45-minuten workout doe. De motiverende en uitdagende begeleiding door de trai... Meer weergeven »
Als je wilt sporten in kleinschalige club met een persoonlijke benadering, waar je kunt trainen in een kleine groep onder begeleiding van een trainer die je naam kent...dan is VOLT45 in Delft the place to be! Een super fijne sportclub waar ik sinds enkele maanden twee keer week een 45-minuten workout doe. De motiverende en uitdagende begeleiding door de trainers, maakt dat ik ook echt vooruitgang boek, niet alleen fysiek maar ook mentaal: ik sta letterlijk steviger in mijn schoenen en voel dat ik tegen een stootje kan! Dat ik workouts ook 's ochtends (heel!!) vroeg kan volgen, maakt het prima te combineren met werk! Na een pittige kracht- of HIIT-workout kan de dag wat mij betreft beginnen en sta ik met flinke dosis energie voor de klas! Minder weergeven »
Marlies van der Wee-Bedeker
27 oktober 2022 10:10
Volt45 is bepaald geen Fit4free. Hier krijg je ook in de groepslessen ruim persoonlijke aandacht en als je geblesseerd bent, zijn ze flexibel genoeg om je snel van een alternatieve oefening te voorzien. Alle trainers zijn van een hoog niveau, dus ik boek dan ook bij diverse trainers lessen voor maximale diversiteit. Bij de personaltrainingsessies gaan de t... Meer weergeven »
Volt45 is bepaald geen Fit4free. Hier krijg je ook in de groepslessen ruim persoonlijke aandacht en als je geblesseerd bent, zijn ze flexibel genoeg om je snel van een alternatieve oefening te voorzien.

Alle trainers zijn van een hoog niveau, dus ik boek dan ook bij diverse trainers lessen voor maximale diversiteit.

Bij de personaltrainingsessies gaan de trainers diep in op m’n persoonlijke doelen en stellen we elke keer de doelen bij. Daar hoort ook voedingadvies bij

Het kleinschalige en persoonlijke van Volt45 in combinatie met de handige gratis apps maken het plaatje voor mij compleet. Minder weergeven »
Joost de Wildt
20 september 2022 06:06
Schrijf een review
Heb je een vraag of is er iets niet juist? Neem contact op